Tietoja DYMOsta

Kiitos, kun käytät muutaman minuutin oppiaksesi lisää meistä ja siitä mitä teemme.
 
DYMO on nopeasti kohoamassa oman alansa markkinajohtajaksi tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä suoriutumaan jokapäiväisistä tehtävistään nopeammin ja tyylikkäämmin. Uskomme, että monet arkipäivän askareet on mahdollista tehdä paremmin, ja Dymon tuotteet tarjoavat nimenomaan tämän paremman tavan.
 
DYMO tarjoaa kattavan tuotevalikoiman toimisto-, varasto-, työpaikka-, koti ja jopa luokkahuonekäyttöön. DYMO tarjoaa tuotteita yksinkertaisista kohokirjoitustarrakirjoittimista sekä manuaalisista ja pöytäkäyttöisistä tarrakirjoittimista aina teollisuudessa käytettäviin kannettaviin ja tietokoneisiin yhdistettäviin laitteisiin, huippuluokan ohjelmistoihin ja verkkopalveluihin saakka. Autamme sinua suoriutumaan tehtävistäsi tehokkaammin ja näyttämään ammattimaisemmalta.
 
Yritys sai alkunsa vuonna 1958 pienenä konekirjoitinyrityksenä Kaliforniassa. Ajan kuluessa DYMOsta on kasvanut kansainvälinen menestystarina. Fortune 100 -listan yritys Newell Rubbermaid osti DYMOn vuonna 2005 ja yhdistymisen jälkeen tuotevalikoimamme on laajentunut tarjoamaan myös kontaktien hallintaohjelmistoja, käyntikorttiskannereita, postitus- ja lähetysvaakoja sekä verkkopostitusta. Tulevina vuosina aiomme jatkaa laajentumista kohti uusia alueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden helpottaa ihmisten arkipäivää teknisten innovaatioiden avulla. Nykyisin DYMOn tuotemerkkeihin kuuluvat myös Pelouze, CardScan ja RHINO, ja lisäksi teemme läheistä yhteistyötä Newell Rubbermaidin merkkien Endician ja Mimion kanssa.
 
» Lue lisää DYMOsta
 
Viralliset logot
DYMO

Tilaa uutiskirje
Anna sähköpostiosoitteesi, niin saat säännöllisesti DYMOn lehdistötietoa.
 

Viimeisimmät uutiset
RhinoPRO 5000, teollisten merkintälaitteiden uusi standardi
1.9.2004
DYMO, maailman johtava kädessäpidettävien merkintälaitteiden valmistaja, esittelee Rhino PRO 5000:n, edullisen mutta ammattimaisen lämpösiirtotekniikalla tulostavan tarratulostimen, joka yhdistää sähkö- ja tietoliikennekäyttöön tarkoitetun, helppokäyttöisen, kannettavan tulostimen ja erityisesti kovaan käyttöön kehitetyt tarrat.

DYMO esittelee uudet RhinoPRO-teollisuusteipit
28.11.2004
DYMO, maailman johtava kädessäpidettävien tarrakoneiden valmistaja laajentaa teippivalikoimaansa kutisteputkella ja irrotettavalla etiketillä. Kumpiakin teippejä nimitetään ensimmäisinä RhinoPRO-teollisuusteipeiksi.

» Katso lisää lehdistötiedotteita
Media Kit
Etsitkö nopeita tietoja DYMOsta?