Over DYMO

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om meer te weten te komen over wie wij zijn en wat wij doen.
 
Wereldwijd neemt DYMO meer en meer het marktleiderschap op zich in het leveren van innovatieve oplossingen waarmee mensen hun taken eenvoudiger kunnen uitvoeren en er bovendien gelukkig uitzien terwijl ze daar mee bezig zijn. Wij geloven dat er "iets beters moet zijn" voor veel dingen die mensen dagelijks doen, en onze DYMO-producten bieden die betere manier.
 
DYMO biedt een compleet assortiment aan producten voor kantoor, warenhuis, werkplaats, thuis en zelfs in het klaslokaal. Van eenvoudige reliëftoestellen, handmatige labelers en desktopproducten tot draagbare apparatuur voor de industrie, producten die op computers zijn aangesloten, toonaangevende software en online service, DYMO staat klaar om uw taken te vereenvoudigen en u te helpen professioneler voor de dag te komen.
 
Vanaf ons begin in 1958 als een bedrijf in reliëflabels in Californië is DYMO uitgegroeid tot een bedrijf dat op mondiaal niveau opereert. In 2005 werden we aangekocht door Newell Rubbermaid, een Fortune 100-bedrijf, en sindsdien hebben we onze productlijnen uitgebreid met software voor contactbeheer, scanoplossingen voor visitekaartjes, weegapparatuur voor post en verzendingen en online postzegel-etiketten. In de komende jaren zijn we van plan verder uit te breiden in gebieden waar we mogelijkheden zien om de taken van mensen door innovatieve technische oplossingen te vereenvoudigen. DYMO Brands omvat nu Pelouze, CardScan en RHINO, en we zijn partners van Endicia en mimio, twee andere Newell Rubbermaid-bedrijven.
 
» Lees meer over DYMO
 
Officiële logos
DYMO

Inschrijving voor nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om regelmatig persinformatie van DYMO te ontvangen.
 

Laatste nieuws
OVERNAME DYMO DOOR NEWELL RUBBERMAID VOLTOOID
25/11/2005
ATLANTA, 23 november 2005 – Newell Rubbermaid Inc. (NYSE: NWL) heeft vandaag aangekondigd dat de overname van DYMO, een wereldwijd leider op het gebied van hetontwerp, productie en verkoop van on-demand labeling oplossingen, voor ca. 730 miljoen dollar is voltooid.

DYMO introduceert de nieuwe RHINO industriële tapes
28/11/2004
DYMO, 's werelds marktleider op het gebied van draagbare labelmakers breidt haar tape-assortiment uit met krimpkousen en een kleefvrije tag. Beide tapes behoren tot de RHINO industriële tapes.

» Meer persberichten bekijken
Media Kit
Zoekt u snel feiten over DYMO?