Dette nettstedet bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som bidrar til at din opplevelse på nettstedet vårt blir best mulig. Du finner mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler i våre Retningslinjer for personvern eller ved å klikke på denne lenken. Informasjonskapsler er ikke noe nytt, men vi trenger ditt samtykke for å kunne bruker dem. Hvis du ikke ønsker at vi skal bruke informasjonskapsler, vil enkelte deler av nettstedet ikke fungere. Hvis du bruker deler av nettstedet, innebærer det at du har gitt ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler.

 

Merknadsinformasjonskapsel

Denne informasjonskapselen lastes ned på datamaskinen din hvis du klikker på Skjul i denne meldingen. Den varsler oss om at du har avvist denne meldingen.

Informasjonskapsler som er brukt ckn

 

Informasjonskapsler for analyse

Disse informasjonskapslene lar oss telle antall sider som er besøkt, og hvor trafikken stammer fra, slik at vi kan måle og forbedre funksjonaliteten til nettstedet ved hjelp av en tjeneste som ytes av Google Analytics.

Informasjonskapsler som er brukt __utma, __utmb, __utmc, __utmz

 

Funksjonalitetsinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene brukes for å gi nettstedet bestemt funksjonalitet. De inneholder ikke noen personlige opplysninger, og slettes automatisk etter kort tid.

Informasjonskapsler som er brukt avmcsi, w3tc_referrer, Y8H6XcUf

Ser du etter etiketter?
Trenger du support?
Meld deg på for å få nyhetsbrev.